Apartmani Cristian

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Obiteljska kuća Cristian nalazi se u mirnoj sporednoj ulici u četvrti Concetta. Okružena je sličnim kućama gdje vlasnici žive u jednom dijelu kuće, a drugi dio kuće se koristi za iznajmljivanje. Većina tih kuća su prizemnice, no u posljednje vrijeme sve se više grade kuće na kat. Najbliži supermarket je udaljen oko 1000 metara.

Kuća se sastoji od dva funkcionalno uređena apartmana, svaki sa dvije spavaće sobe i jednim studijem. Apartmani imaju balkon i većim su dijelom identični.

Vlasnik živi u stanu u prizemlju.

Topla voda je uključena iznad bojlera (crvena lampica svijetli kada je voda uključena) čije se tipke za paljenje nalaze na ulazu u kupaonicu gdje se uz toplu vodu nalazi i prekidač za kupaonsko svjetlo.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 3
vlastiti vrt
vrtna garnitura
roštilj na korištenje
kućni ljubimci nisu dozvoljeni
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori njemački
domaćin govori talijanski
privatni parking
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 600 m
od centra 1000 m
od trgovine 800 m
od plaže 800 m
od restorana 900 m
od ljekarne 1000 m
od autobusnog kolodvora 1500 m
od luke 1000 m
najbliža plaža Plaža Porton Biondi
prometna ulica 200 m
 

Google Map - ROVINJ

map

Recenzije

Rita Heissel

Veoma smo uživali u našem odmoru u Rovinju. Stan je bio apsolutno savršen i rado ćemo se vratiti. Rovinj je fantastičan grad.

Jacqueline Schönfelder

Rado ćemo vam dati našu ocjenu vezano za naš odmor u Rovinju. S našim smještajem smo bili vrlo zadovoljni. Dočekao nas je prostran, čist stan u kojem ništa ne nedostaje. Vlasnica gospođa Mira je bila vrlo prijatna i od pomoći. Lokacija smještaja je bila savršena, izvan turističke vreve, ali dovoljno blizu grada da se stigne hodanjem. Rovinj je dobra polazna točka za brojne izlete u okviru Istre ili na primjer do Venecije. Rado ćemo se vratiti a Rovinj možemo samo dalje preporučiti!

Thomas i Beate Fichter
07/2016. Njemačka

Rita Heissel
08/2016. Danska

Silvia Haase
08/2018. Njemačka