Apartmani Albert

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Apartman Albert nalazi se u prizemlju kuće u nizu na vrlo mirnoj lokaciji, samo 10 minuta hoda od plaže Kuvi. Ova obiteljska kuća je smještena u predjelu grada Valbruna jug i okružena je sličnim kućama u kojima vlasnici kuća žive u jednom dijelu kuće, a ostali dio kuće služi za najam. Većina tih kuća su jednokatnice ali u zadnje vrijeme se sve više izgrađuju kuće sa više katova.

U susjedstvu se nalazi jedan dućan sa pićima i prehrambenim artiklima, kafe bar i restoran. Supermarketi su udaljeni oko 1000 metara.

Topla voda je uključena iznad bojlera (crvena lampica svijetli kada je voda uključena) čije se tipke za paljenje nalaze na ulazu u kupaonicu gdje se uz toplu vodu nalazi i prekidač za kupaonsko svjetlo.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 1
vlastiti vrt
kućni ljubimci nisu dozvoljeni
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori engleski
domaćin govori njemački
domaćin govori talijanski
privatni parking
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 500 m
od centra 1300 m
od trgovine 600 m
od plaže 800 m
od restorana 500 m
od ljekarne 500 m
od autobusnog kolodvora 1300 m
od luke 1300 m
najbliža plaža Plaža Kuvi
prometna ulica 300 m
 

Google Map - Rovinj

map

Recenzije

Heike i Peter Schmidt
09/18. Njemačka

Drage dame i gospodo, zahvaljujemo se na fantastičnom ljetnom odmoru u Rovinju, nemamo ništa za komentiranje. Grad i regija Rovinj, te prvenstveno lijepo more i brojne plaže, bili smo potpuno oduševljeni. Bili smo s našim apartmanom i ugodnim stanodavcima (u kući) zadovoljni i tamo smo proveli ukupno 14 dana. Možemo preporučiti vaš prekrasan grad i apartman i doći ćemo sa sigurnošću ponovo. Pozdrav iz Kölna / Bonna