Sobe Bepi

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Sobe se nalaze u obiteljskoj kući udaljenoj oko 1,5 km od centra grada i plaže Kuvi. Klasično opremljene, nude klima uređaj, satelitski prijemnik, bežični internet, terasu i parking. Najveća odlika ovih soba je vrlo prihvatljiva cijena najma, mirna pozicija i oprema koja uključuje sve što je potrebno za ugodan odmor.

U sobi je uključena topla voda preko bojlera (crveno svjetlo svijetli kad je uključena topla voda), čije se tipke za paljenje nalaze na ulazu u kupaonicu gdje uz prekidač za toplu vodu ima i prekidač za svjetlo u kupaonici. Crvena boja na slavini označava toplu a plava hladnu vodu. Voda se može koristiti i za piće jer je dozvoljeno od strane nadležnih sanitetskih organa te je koristi i lokalno stanovništvo.

Ova obiteljski vođena kuća sastoji se od 3 apartmana i 2 sobe a vlasnici kuće žive u prizemlju kuće. U susjedstvu se nalaze većinom obiteljske kuće za iznajmljivanje. U blizini se nalaze supermarketi, barovi i restorani.

U gradu postoje zone sa parkingom na plaćanje i označene su plavom bojom. Cijena parkiranja iznosi oko 1,20 euro na sat. Za nepropisno parkiranje naplaćuju se kazne. Van centra postoje parkirna mjesta koja se ne naplaćuju i označena su bijelom bojom. Najveće takvo parkiralište nalazi se kod nogometnog stadiona udaljeno oko 15 minuta pješice od centra grada. Isto tako postoje slobodna parkirna mjesta na manjim površinama po cijelom gradu.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 3
broj soba 2
kućni ljubimci nisu dozvoljeni
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori njemački
domaćin govori talijanski
parking na cesti pred kućom
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 1200 m
od centra 1500 m
od trgovine 500 m
od plaže 1500 m
od restorana 500 m
od ljekarne 500 m
od autobusnog kolodvora 1500 m
od luke 1500 m
najbliža plaža Plaža Kuvi
prometna ulica 300 m
 

Google Map - ROVINJ

map