Apartmani Angel

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Obiteljska kuća Angel se u predjelu grada sa malo prometa, samo nekoliko minuta od plaže. Sastoji se od četiri apartmana i jednog studija Sve jedinice imaju namještenu terasu. Svaki apartman ima svoje parkirno mjesto u sklopu kuće. Vlasnik živi u stanu u prizemlju.

Kuća je okružena sličnim kućama gdje vlasnici žive u jednom dijelu kuće, a drugi dio kuće se koristi za iznajmljivanje. Većina tih kuća su prizemnice, no u posljednje vrijeme sve se više grade kuće sa više katova.

Topla voda je uključena iznad bojlera (crvena lampica svijetli kada je voda uključena) čije se tipke za paljenje nalaze na ulazu u kupaonicu gdje se uz toplu vodu nalazi i prekidač za kupaonsko svjetlo.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 5
vlastiti vrt
vrtna garnitura
kućni ljubimci nisu dozvoljeni
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori engleski
domaćin govori njemački
domaćin govori talijanski
privatni parking
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 500 m
od centra 1000 m
od trgovine 300 m
od plaže 700 m
od restorana 300 m
od ljekarne 800 m
od autobusnog kolodvora 1000 m
od luke 1000 m
prometna ulica 300 m
 

Google Map - ROVINJ

map

Recenzije

Andreas Höft i Anja Geiter

Poštovani,
Željeli bismo Vas obavijestiti da nam se Hrvatska / Rovinj opet dopala. Mi se uvijek rado vraćamo u Rovinj i smatramo da je najljepši grad u Istri. Čak i od vas, posrednički stan (Melita) je bio najbolji stan koji smo ikada imali. Osjećali smo se vrlo ugodno. Nismo ništa propustiti, i definitivno bi se rado vratili. Hvala i Agenciji Natale. I ovdje je sve bilo u redu i svi su bili vrlo prijatni. Bili smo jako zadovoljni s organizacijom i dopisivanjem.

Alfred Dobler
07/2016. Njemačka

Također vam zahvaljujemo na vrlo dobroj obradi i isporuci rezervacije. Smještaj je bio vrlo lijep i sa ljubavlju uređen. Osobna njega je bila izvrsna. Možemo ga preporučiti bez ako i ali.

Markus Sonnleitner
09/2021. Austrija