Apartmani Jure

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Lijepa i prostrana obiteljska kuća smještena vrlo blizu plaže. Gostima su na raspolaganju dva apartmana s kuhinjskom nišom, oba vrlo komforno i funkcionalno uređena. Korištenje bežičnog interneta ne naplaćuje se, baš kao ni parkirališna mjesta kojima raspolažu oba apartmana.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 2
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori njemački
domaćin govori talijanski
privatni parking
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 500 m
od centra 1000 m
od trgovine 300 m
od plaže 700 m
od restorana 300 m
od ljekarne 800 m
od autobusnog kolodvora 1000 m
od luke 1000 m
prometna ulica 300 m
 

Google Map - ROVINJ

map

Recenzije

Familie Laux

Pozdrav,
Jako nam se sviđao odmor. Rovinj je prekrasan grad, rezervacija je kod vas od početka do kraja protekla bez ikakvih problema a smještaj kao i domaćini su nam se također jako dopali. Hvala na lijepom odmoru. Ako ćemo ponovno doći u Rovinj, sigurno ćemo opet rezervirati preko Vas.

Suzanne Hilda Rimmele Schreier

Poštovani,
Naš kratki boravak u Rovinju bio je iznimno lijep. Sve je bilo savršeno. Nastavljamo s vrlo čistim, upravo u skladu s opisom, dobro pozicioniranim stanom s vrlo dragim najmodavcima gospodin i gospođa Crnković. U samom gradu Rovinju, svaki kutak starog grada je lijep, svaki pogled izvana motiv za razglednicu. Prepun ljudi, mještani i turisti, svi oni imaju svoje mjesto u dobroj atmosferi njihovog sjajnog grada. Nadam se da Rovinj, sa svojim plažama i svojim ljudima može ostati takav; lijep, prirodan, prijateljski.