Apartmani Iris

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Samostojeći apartman u sklopu obiteljske kuće Iris, na vrlo praktičnoj lokaciji, blizu pitoresknog središta grada i plaže. Smještajna je jedinica u potpunosti opremljena i namještena, a sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice te kuhinje i dnevnog boravka u jednoj prostoriji. Dodatno, apartman raspolaže bežičnim internetom, parkirališnim mjestom te predivnom vrtnom terasom sa stolom i stolcima. U njemu se može udobno smjestiti do 3 osobe.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 16
vlastiti vrt
kućni ljubimci nisu dozvoljeni
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori engleski
domaćin govori talijanski
privatni parking
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 500 m
od centra 500 m
od trgovine 300 m
od plaže 700 m
od restorana 500 m
od ljekarne 500 m
od autobusnog kolodvora 500 m
od luke 500 m
najbliža plaža Plaža Monte Molini
prometna ulica 100 m
 

Google Map - ROVINJ

map

Recenzije

Ina i Ralph Onnen
Njemačka

Pozdrav u Rovinj,
Rado ćemo dati povratne informacije za naš odmor. Već smo nekoliko puta bili u Rovinju i osjećali smo se vrlo ugodno. Putem Vaše agencije smo rezervirali raznovrstan smještaj. Rukovanje je jednostavno i pouzdano, smještaj je uvijek - tako i ove godine - razumne cijene, čist i uredan. Sve u svemu, vrlo dobar omjer cijene / kvalitete, te .... kao što sam rekao, Rovinj i okolica su za nas mjesto koje nudi sve što smo tražili. Rado ćemo se vratiti.

Melinda Lang
Njemačka

Poštovani!
Prvi put smo bili u Rovinju i ostali smo oduševljeni gradom i turističkom ponudom. Osim toga, organizacija je na Rovinj.com jako dobro funkcionirala. Rezervirali smo stan Iris, a stan ima vrlo dobru centralnu poziciju. Stan je bio dobro opremljen i vrlo čist. Gazdarica Iris i njezina majka su bile vrlo drage, uvijek spremne nam pomoći i dati informacije o Rovinju. Ako ćemo opet provesti naš odmor u Rovinju, ponovno ćemo rezervirati stan Iris i naravno preporučiti ih našim prijateljima i poznanicima.

Gerd Hartleben
06/2016 Njemačka

Jutta Braun i Natale Sorci
08/2016 Njemačka