Apartmani Andronella

Kliknite na željenu smještajnu jedinicu za više informacija, slike i rezervaciju:

Apartmani Andronella nalaze se u sklopu autentične tradicionalne kuće u samom središtu povijesne jezgre grada, svega 200 m od najbliže plaže. Gostima su na raspolaganju dva udobna i kvalitetno opremljena apartmana koji predstavljaju idealan izbor za ugodan i miran odmor, u neposrednoj blizini svih sadržaja. Najbliže gradsko parkiralište na plaćanje udaljeno je oko 500 m.

Osnovne informacije o objektu

broj apartmana u istoj kući 2
starogradska jezgra
kućni ljubimci nisu dozvoljeni
vlasnik živi u istoj kući
domaćin govori engleski
domaćin govori njemački
bez parkinga
Internet Wi-Fi
SAT-TV
 

Lokacija

od mora - zračna linija 100 m
od centra 100 m
od trgovine 100 m
od plaže 200 m
od restorana 200 m
od ljekarne 300 m
od autobusnog kolodvora 500 m
od luke 100 m
najbliža plaža Plaža Baluota
prometna ulica 400 m
 

Google Map - Rovinj

map

Recenzije

Alen Hustić
Hrvatska, 05/2015

Htio bih pohvaliti brzu i kvalitetnu komunikaciju te vaš trud u brzoj potrazi za smještajem koji je bio ponuđen je bio u skladu sa našim željama! Također bi htio pohvaliti domaćina, gospodina Matijevića koji je prošao kroz drvlje i kamenje da nas dočeka i doprati do apartmana po najvećem suncu.Smještaj je bio na razini: prema opisu, čist i uredan, bez zamjerke!
Hvala Vam još jednom na svemu, lijep pozdrav i uspješnu sezonu!

Dominik Sedivy

Želio bih vam puno zahvaliti na velikoj i učinkovitoj potpori i pomoći da naš posjet Rovinju bude što je moguće bolji. Imali smo prekrasno vrijeme u vašem prekrasnom gradu i zahvalni smo osobama koje su to omogućile. Posebno smo bili zadovoljni sa gospodinom Matijević, koji je bio izuzetno ljubazan i susretljiv. On nam je pokazao put do njegovog stana Andronella i doveo nas je do parkirnog mjesta gdje smo mogli ostaviti auto besplatno. Čist i dobro opremljen apartman se nalazi na mirnom mjestu u centru starog grada. Sve je bilo samo par koraka dalje. Bili smo jako sretni da smo našli njega i njegovo mjesto što je bilo apsolutno savršeno za nas. Mi ćemo definitivno opet otići u Rovinj.

Frederik Behles
08/2016. Njemačka

Steve Barrett
08/2018. Velika Britanija